Stefan

Wie ben ik

Ik ben Stefan Vreugdenburg (1963), vader van 5 pubers in de leeftijd van 17 tot 21 jaar. Een gelouterd ondernemer die acht horecazaken heeft gerund en daarbij hoge pieken en diepe dalen heeft gekend.

Trots ben ik op al mijn kinderen, maar ik ben zeer verheugd dat Moos mij helpt bij de organisatorische kant van de tocht. Een begenadigde sporter die op hoog niveau heeft gehockeyd en gevoetbald. Daarnaast heeft hij de Nijmeegse Vierdaagse uitgelopen en is deelnemer geweest van de Belkin kids-wielrentour van Utrecht naar Parijs (zie HIER).

De afgelopen twee jaar werk ik vol overgave met mensen met dementie. Ik werk op een zorgboerderij en heb een drive-in show (Foxy Foxtrot Danssalon) en een wandelgroep, beide voor mensen met dementie.

Daarnaast ben ik trainer van dementievriendelijk.nl en ben lid van haar vriendengroep.

Daarnaast heb ik meerdere malen de Nijmeegse Vierdaagse met pubers gelopen met als doel hun 'ruggengraat' (backbone) te verstevigen.

Tijdens de Vierdaagse van 2018 heb ik als sponsorloper 4 x 50 km gelopen voor Stichting 2109.

Naar aanleiding daarvan ben ik als ambassadeur gevraagd door Simone den Uijl, oprichter van stichting Stichting 2109.

Ik heb de Groene Baret behaald bij het Korps Commando Troepen (dienstplichtig para-commando korporaal). De Vierdaagse van Nijmegen heb ik negen keer gelopen, meerdere Kennedy-marsen (80 km in max. 20 uur) en daarnaast heb ik 25 marathons voltooid.